Düsseldorf, Gjermania

Düsseldorf, Gjermania

Dusseldorf është qendra politike e kryeqytetit Nordrhein-Westfalen. I ndodhur në Rhine-Ruhr, Dusseldorf është një nga më të rëndësishme ekonomike, transportin dhe qendra kulturore në Republikën Federale. Site drejtë është shtëpi për një numër të madh të kompanive të listuara, është shitur reklamat gjermane dhe dyqan modës dhe një bankare dhe bursë të rëndësishme. Düsseldorf Airport është qendër ndërkontinentale e North Rhine-Westphalia. Qyteti për Rin ka dy porte në brendësi dhe është shtëpi për katër universitete, duke përfshirë Akademinë e Arteve prestigjioze. Në shkallë kombëtare Dusseldorf është i njohur për rrugën e saj pazar Königsallee, Qytetin e Vjetër dhe karnaval. Shumë muzetë dhe galeritë janë destinacionet më tërheqëse për turistët dhe vendasit. I rëndësishëm është koloni e madhe japoneze.

Düsseldorf, Gjermania
Düsseldorf, Gjermania
Düsseldorf, GjermaniaDüsseldorf, GjermaniaDüsseldorf, GjermaniaDüsseldorf, Gjermania
Düsseldorf, GjermaniaDüsseldorf, Gjermania
Düsseldorf, GjermaniaDüsseldorf, Gjermania
 www.megatimes.com