Politika e privatësisë

Politika e privatësisë

1. "Site" Shqipëria Express ™ mund të përdorin cookie-t dhe / ose web beacons kur një përdorues ka qasje në faqet. Cookies mund të përdoret për të lidhin veten (nëse ka) vetëm me shfletuesin e një kompjuteri.Cookies janë përdorur në këtë faqe mund të instalohet nga e njëjta të cilat janë me origjinë nga servera të ndryshëm operohen nga ai, ose nga serverat e palëve të treta që ofrojnë shërbime dhe instaluar cookie-t dhe / ose web beacons (për shembull, cookies janë punonjësit për të ofruar shërbime të caktuara reklama apo përmbajtje përmes së cilës përdoruesi shikimin përmbajtjen reklamuese ose kohë të paracaktuar). Ky përdorues mund të kërkoni në hard drive e kompjuterit tuaj si udhëzuar nga shfletuesit vetë. Google, si një palë e tretë shitësi, përdor cookies për të shërbyer reklama. Me cookit Dart, Google mund të shfaqin reklama për përdoruesit bazuar në vizitën e tyre në këtë faqe interneti.Ju mund të çaktivizoni turrje cookie duke vizituar privacy policy e rrjetit të përmbajtjes dhe Google reklama. Përdorues ka aftësinë për të konfiguruar shfletuesin tuaj për të këshilluar në ekranin e kompjuterit, për pranimin e cookies dhe për të parandaluar disk instalimit të tyre. Informatat relevante në këtë konfiguracion janë në dispozicion në manualet dhe udhëzimet e shfletuesit. "2. Ky Site respekton dhe përpiqet për t'iu përgjigjur çdo email dërguar.3. Pas leximit këtë faqe fshin të gjitha adresat e-mail dërguar.4. Kjo faqe e internetit thekson se nuk do të përdorin e-mail për postë të pavlerë ose dërgoni politikat e-mail junk.5. Kjo faqe nuk është përgjegjës për përmbajtjen, premtimet dhe vërtetësinë e informacionit nga parulla të vendosura nga sponsorët e saj. Të gjithë përgjegjësia është e reklamuesit.