Guatemala - Hartat gjeografike në Guatemala

Guatemala - Hartat gjeografike në Guatemala

Guatemala është një vend në Amerikën Qendrore kufizohet nga Meksika në veriperëndim, Oqeani Paqësor në jugperëndim, Belize dhe Detit të Karaibeve në verilindje, dhe Honduras dhe El Salvador në juglindje.

Një demokraci përfaqësuese, kryeqyteti i saj është Guatemala City. Kombi ka qenë relativisht e qëndrueshme që nga viti 1996 dhe ka qenë në një gjendje të zhvillimit të vazhdueshëm dhe rritjes ekonomike. bollëk e ekosistemeve biologjike të rëndësishme dhe unike Guatemalës kontribuojnë në caktimin Mesoamerica si një pikë e nxehtë e biodiversitetit.

Guatemala - Hartat gjeografike në Guatemala
Guatemala - Hartat gjeografike në Guatemala
Guatemala - Hartat gjeografike në Guatemala
Guatemala - Hartat gjeografike në Guatemala
Guatemala - Hartat gjeografike në Guatemala
Guatemala - Hartat gjeografike në Guatemala
www.klimanaturali.org