Qendra Tregtare Univers - Tiranë

Qendra Tregtare Univers - Tiranë

Qendra Tregtare Univers

Qendra Tregtare Univers ndodhet rreth 6 km nga Tirana, ne Autostraden Tirane-Durres. Autobus falas shkojne cdo ore nga Qendra e Tiranes tek QTU dhe anasjelltas. Autobusat nisen nga perballe Muzeut Kombetar. Ne QTU ndodhen rreth 38 dyqane, hypermarkete, elektroshtepiake, bar restorante, lodra per femije etj. Sherbimi eshte ok, megjithate ende larg standarteve Evropiane. Me Moto si "Malli qe blihet nuk kthehet" dyqanet tek QTU behen shpesh per klientet jo shume atraktiv sidomos kur cilesia le shume per te deshiruar. Ne kompleksin prej 21500 m2 parkimi dhe transporti eshte falas.

Megjithate nje vizite per te krijuar idene se sa zhvillim ka ne Tirane eshte keshilluese!

Adress: Autostrada Tirane-Durres, Km 6, Tirane Albania
Tel. +355 4 380100
Fax: +355 4 380101
E-Mail: office@manetci.com.al
Website: http://www.qtu-al.com/ 

www.klimanaturali.org