Mali i Dajtit me Teleferik - Tiranë

Mali i Dajtit me Teleferik - Tiranë

Mali i Dajtit me Teleferik

Dajti Express ofron mundesine per te vizituar malin e Dajtit prane ish kampit te pushimit te pioniereve. Bileta vajtje ardhje kushton 500 leke. Ne Dajt presin minibuset qe te cojne ne lokalet perreth. Nje vizite tek "Gurra e Perrise" ja vlen per shkak te ambientit si dhe te cmimeve.

www.klimanaturali.org