Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë

Tags

Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë

Kolumbia është një vend ndodhet në veriperëndim Amerikën e Jugut. Kolumbi kufizohet në lindje nga Venezuela dhe Brazilit; në jug nga Ekuadorit dhe Perusë; në veri nga Oqeani Atlantik, përmes Detit të Karaibeve; në veri-perëndim nga Panama; dhe në perëndim nga Oqeani Paqësor. Kolumbi ndan edhe kufijtë detarë me vendet e Karaibeve të Xhamajka, Haiti dhe Republikën Domenikane dhe në vendet e Amerikës Qendrore e Honduras, Nikaragua dhe Kosta Rika. 

Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
Kolumbia - Hartat gjeografike në Kolumbisë
www.klimanaturali.org