Fixhi - Hartat gjeografike në Fixhi

Tags

Fixhi - Hartat gjeografike në Fixhi 

Fixhi, zyrtarisht Republika e Ishujve Fixhi, është një shtet ishull në lindje Jugut Oqeani Paqësor e Vanuatu, në perëndim të Tonga dhe në jug të Tuvalu. Vendi zë një arkipelag prej rreth 322 ishuj, nga të cilat 106 janë të banuara në mënyrë të përhershme, dhe 522 islets. Dy ishuj të mëdha, Viti Levu dhe Vanua Levu, përbëjnë 87% të popullsisë.
 
Fixhi - Hartat gjeografike në Fixhi
Fixhi - Hartat gjeografike në Fixhi
Fixhi - Hartat gjeografike në Fixhi
Fixhi - Hartat gjeografike në Fixhi
Fixhi - Hartat gjeografike në Fixhi
Fixhi - Hartat gjeografike në Fixhi
Fixhi - Hartat gjeografike në Fixhi
Fixhi - Hartat gjeografike në Fixhi
Fixhi - Hartat gjeografike në Fixhi
www.megatimes.com