Monster Marine Kapur në Spanjë

Tags

Monster Marine Kapur në Spanjë

Spanja gjetur trupin e një krijese të paidentifikuar.

Trupi është gati 5 metra e gjatë dhe tashmë është në një gjendje të avancuar të dekompozimit. Ai u gjet në një plazh të quajtur Almeria. Autoritetet lokale quajtur specialistë në biologjinë detare, por nuk ka pasur sukses shkencëtar, deri më tani, për të identifikuar speciet e kafshëve.

, Organizata Promar, mbrojtja dhe konservimi i natyrës detare postuar disa foto kafshëve dhe të dërgohet në specialistë të ndryshëm për të shqyrtuar.

Kufoma e supozuar "peshk" gjigand u mor nga deti nga disa notonin. Me sa duket, Eshtrat u lidhur në një lloj litar. Vullnetarët e Mbrojtjes Civile rrethoi zonën me kërkesë të dy agjencitë e mbrojtjes së mjedisit për të siguruar kushte më të mira për hulumtim dhe hetim.

Disa ekspertë komentoi, jozyrtarisht, që mund të merret me një lloj të gjitarëve, por të tjerët besojnë se informacioni është i rremë.

Nuk është bërë testi i ADN-së dhe kostot e ardhme analizon ishin me Promar dhe Seprona.Trupi i kafshës, cuditerisht, u varros pas mbledhjes së të dhënave.

Ajo që tërheq vëmendjen e dëmtimit dhe teoricienëve konspirative është qëndrimi i organeve për të varrosur atë në vend se të lënë atë të ekspozuar ose mbahet për analiza të mëtejshme.

Monster Marine Kapur në Spanjë
Monster Marine Kapur në Spanjë